Náš blog

Zde vám chceme předávat radya tipy, proč používat tu a nebo onu technologii. Tepelná čerpadla jsou zařízení, která využívají principu přenosu tepla z nízkoteplotního zdroje do vysokoteplotního spotřebiče. Tepelná čerpadla jsou schopna vytvářet teplo pro vytápění, ohřev vody nebo chlazení prostor. Tepelná čerpadla jsou ekologickou a úspornou alternativou k tradičním způsobům vytápění, protože snižují spotřebu fosilních paliv a emise skleníkových plynů. Tepelná čerpadla mohou pracovat s různými zdroji tepla, jako je vzduch, země, voda nebo slunce. V tomto blogu se dozvíte více o tom, jak tepelná čerpadla fungují, jaké jsou jejich výhody a nevýhody, jak je správně vybrat a instalovat a jak se o ně starat.

Chcete si něco přečíst

z našeho blogu?

Jak si vybrat klimatizaci?

Po podání žádosti obdržíte rozhodnutí o poskytnutí dotace a uzavřete smlouvu o poskytnutí dotace se Státním fondem životního prostředí. Poté můžete zaplatit zálohovou fakturu a začít s realizací fotovoltaického systému. Po dokončení instalace musíte požádat o vyplacení dotace a doložit doklady o provedení a zaplacení prací. Dotace vám bude proplacena na váš bankovní účet.

Číst více Jak si vybrat klimatizaci?

Jak si vybrat fotovoltaiku?

Fotovoltaika je technologie, která umožňuje využít sluneční energii k výrobě elektřiny. Fotovoltaické panely se instalují na střechy domů nebo jiných budov a přeměňují sluneční svit na elektrický proud. Fotovoltaika má řadu výhod, jako je snížení nákladů na energii, zvýšení energetické soběstačnosti a přínos pro životní prostředí. Jak ale vybrat tu správnou fotovoltaiku pro váš dům? Na co si dát pozor a co zvážit? V tomto článku vám poradíme, jak se rozhodnout pro nejlepší řešení.

Číst více Jak si vybrat fotovoltaiku?